Winkelmand

Volg je ons al?

Adverteren

Vergroot je verkoopresultaten

Ben je als leverancier op zoek naar manieren om je product beter onder de aandacht te krijgen? Adverteren is een goede manier om je verkoopresultaten te vergroten. Lees hieronder de mogelijkheden voor adverteren op onze webshop.

voorbeeld advertentie cadeaumatch.nl blauw
Inzicht in resultaten

Kies je eigen plek

Scherpe tarieven

Verschillende mogelijkheden

Opties voor adverteren

Er zijn verschillende opties om te adverteren. Zo kun je op verschillende plaatsen op de website een banner laten plaatsen. Denk aan een banner op de homepage, in het menu, op de categoriepagina’s, de product pagina’s of in de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om te adverteren via een blogpagina of via de social media kanalen van Cadeaumatch. Deze advertenties laten wij doorlinken naar je product pagina’s binnen onze webshop. Hiermee kun je meer bereik en verkoop generen voor de gekozen producten.

Alle voordelen van het adverteren

Ruime keuze in advertentietypes, formaten en plekken

Altijd een optie die bij je past

Vergroot de zichtbaarheid van jouw productaanbod op Cadeaumatch

Volledige inzicht in waar, wanneer en hoe je advertentie wordt getoond

We denken met je mee over de mogelijkheden

cadeaumatch advertentie 1

Veelgestelde vragen

Wij werken niet met vaste advertentietermijnen. De exacte duur van een samenwerking bepalen wij in overleg. Aangezien cadeaus vooral rondom feestdagen worden verkocht is het bij ons ook mogelijk om voor een korte periode rond de feestdagen te adverteren. Wij proberen hier zo flexibel mogelijk
in te zijn.

  • Advertentie richten op de eigen onderneming en producten die de adverteerder zelf aanbiedt
  • Leverancier van Cadeaumatch zijn en een productpagina hebben op onze webshop waar de advertenties naartoe zullen linken
  • Voldoende producten kunnen aanbieden, zodat wij gedurende de advertentietermijn voldoende voorraad kunnen behouden
  •  Producten van goede kwaliteit verkopen
  • Handelen volgens wat maatschappelijk en juridisch verantwoord is
  • Redelijke garantievoorwaarden hanteren richting consumenten
  • Beschikken over aantoonbare positieve klantervaringen
  • Geen tweedehandse producten verkopen
Voor alle advertenties werken wij met een vast type opmaak. Hierdoor passen ze visueel bij de rest van de website en zullen websitebezoekers zich minder snel aan storen. Tegelijkertijd hebben wij deze opmaak ook zo geoptimaliseerd dat de advertenties opvallend, duidelijk en aantrekkelijk uitzien. Het maken van een advertentie uiting in deze stijl nemen wij uit handen en doen we dus zelf. Het enige wat wij wel van de adverteerder vragen is om kwalitatief goede productfoto’s en de nodige informatie aan te leveren.

Met ons brede assortiment hebben wij ook een grote doelgroep. Om te zorgen dat we binnen deze groep precies de juiste mensen bereiken koppelen wij advertenties aan productcategorieën of specifieke productsoorten. Hierdoor weet je dat je advertentie gezien wordt door websitebezoekers met interesse in specifiek het betreffende type product. Hiernaast hebben wij als webshop bezoekers met een hogere aankoopintentie dan die van andere type advertentieplatformen. Deze combinatie tussen product- of categoriegericht adverteren en gebruikers met een hoge aankoopintentie zorgt ervoor dat onze advertenties goed presteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We vertellen je graag meer.

Ik heb een vraag