Winkelmand

Volg je ons al?

Over Cadeaumatch.nl

De cadeauvinder van Nederland

Op cadeaumatch.nl vind je altijd het perfecte cadeau. Met onze unieke cadeauvinder is er altijd iets wat bij je past. Pas de filters aan naar jouw wensen en eisen en bekijk direct de aanbevelingen. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van onze cadeauvinddienst. Een persoonlijke cadeauvinder uit ons team, die direct voor je aan de slag gaat.

Door het brede aanbod in verschillende categorieën is er altijd iets wat bij je past. Met cadeaumatch.nl heb je geen lange (online) zoektochten meer, maar kun je gemakkelijk en snel op één centrale plek al je cadeaus kopen.

foto over ons cadeaumatch

Wij helpen je met zoeken

Gebruik de cadeauvinder, de cadeauvinddienst of bekijk direct het brede aanbod.

Weet je nog niet wat je wilt geven? Vul dan de cadeauvinder op de homepage in. Hoe meer filters je invult, hoe specifieker het aanbod. Klik op zoeken en vind de beste suggesties. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van de cadeauvinddienst. Een persoonlijke cadeauvinder gaat direct voor je aan de slag. Je kunt ook direct het complete aanbod of een specifieke categorie bekijken. Wil je de nieuwste cadeautips, inspiratie, acties en aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.,

Wat zeggen klanten over ons

Cadeaus waar je mee aan kunt komen

Originaliteit is belangrijk, maar nog belangrijker is dat de ontvanger echt iets aan het cadeau heeft. Dat het iets is wat diegene zelf ook in de winkel zou kopen. Of dat het iets is wat je zelf ook graag zou willen krijgen. Kortom: cadeaus waar je mee aan kunt komen.

Wat ons onderscheidend maakt

Het vinden van een perfect cadeau kan een ware zoektocht zijn. Met onze cadeauvinder en cadeauvinddienst helpen wij jou op een nieuwe manier zoeken. Deze werkwijze gecombineerd met een breed en allesomvattend aanbod aan cadeausoorten maakt ons de enige cadeau webshop in ons soort. Onze niche zit dan ook bewust in onze werkwijze en niet in een productcategorie of specifieke doelgroep. Met deze focus zijn wij de cadeauvinder van Nederland.
cadeaumatch foto over ons

Wanneer gebruik je Cadeaumatch.nl?

Als je het perfecte cadeau niet kunt vinden

Als je zelf vastloopt en niks leuks kunt bedenken.

Als je op zoek bent naar een ander cadeau dan je zelf zou bedenken.

Als je weinig tijd hebt en geholpen wilt worden bij je zoektocht

Als je op zoek bent naar één centrale plek voor al je cadeaus

Als je inspiratie zoekt voor je eigen verlanglijst

Krijg je het perfecte cadeau niet gevonden?

Hoe werkt Cadeaumatch.nl

Om je te helpen met nog sneller en makkelijker zoeken werken wij met positieve en negatieve tags. Deze kun je invoeren in de cadeauvinder op de homepage of selecteren in onze webshopomgeving in het overzicht bovenin of onder de individuele producten. Zo kun je nog gerichter zoeken.

Door een ‘positieve tag’ in te voeren zie je enkel producten die aan deze tag voldoen en zoek je heel gericht op deze tag. Je sluit dus producten in. Dit is vooral handig als je nog specifieker wilt zoeken dan met onze filters mogelijk is. Met negatieve tags sluit je producten uit die je niet wilt zien. Hiermee kun je sneller tot een relevante selectie komen. Weet je bijvoorbeeld dat de ontvanger van jouw cadeau wél van reizen houdt, maar niet van boeken? Dan voer je reizen bij de positieve tags in en boeken bij de negatieve tags. Je ziet dan alle producten uit de categorie reizen, met uitzondering van boeken.

Als je bij de resultaten een product ziet waar je meer van wilt zien, misschien iets leuks waar je zelf niet op was gekomen, dan kun je bij het betreffende product kijken welke tags hierbij horen. Je kunt vervolgens een of meerdere van deze tags activeren om zo meer van dit type product te zien. Andersom kun je ook tags uitsluiten als je een product ziet dat je niet bevalt of een producttype dat te veel wordt getoond in je zoekresultaten. Zo voorkom je dat je meer van zulke producten ziet.

Tags kunnen betrekking hebben op verschillende kenmerken van een product. Enkele voorbeelden zijn: verwijzen naar een hobby zoals tekenen, verwijzen naar een kenmerk zoals duurzaam of verwijzen naar een bekend merk zoals Lego.

Heb je niet genoeg tijd of weet je écht niet wat voor cadeau je wilt kopen? Dan kun je wel wat hulp gebruiken! We helpen je graag met onze persoonlijke cadeauvinddienst. Tegen een betaalbare prijs zoeken wij aan de hand van jouw wensen een geschikt cadeau. Je hoeft dus alleen maar je wensen door te geven, wij doen de rest.

  • We gaan direct voor je aan de slag
  • We nemen je al het werk uit handen
  • Bespaar tijd door ons team voor je te laten zoeken
  • Krijg een persoonlijke cadeauvinder uit het team
  • We vinden een cadeau waar je zelf niet snel op zou komen

Op cadeaumatch.nl kun je verlanglijstjes aanmaken. Je voegt een artikel aan je verlanglijstje toe door op het hartjesicoon op de productpagina te klikken. Je vindt je verlanglijstjes terug in je account of rechtsboven in de navigatiebalk. Je kunt deze op twee verschillende manieren gebruiken. Bewaar producten die je aan iemand (of jezelf) cadeau wilt geven. Dit kan handig zijn als je je nog aan het oriënteren bent en pas later iets wilt kopen. Als persoonlijke verlanglijst om met anderen te delen. Je kunt de door jou gemaakte lijst via WhatsApp, e-mail of op verschillende andere manieren delen. Een handig manier om je wensen door te geven. Handig voor je verjaardag of kerst en Sinterklaas. Je kunt de producten zelfs rangschikken en zo je favoriet(en) aangeven.

Bestellingen en bezorgen

Ja, je kunt ook als gast bestellen. Je profiteert dan niet van de voordelen van een account, zoals al jouw bestellingen op één plek inzien en verlanglijstje aanmaken.

Voor bestellingen betaal je geen losse verzendkosten. De verzendkosten zitten gedeeltelijk in de productprijs inbegrepen. Het andere deel van de verzendkosten betalen wij zelf om deze kosten schappelijk te houden voor onze klanten.

Ja, dat kan. Je factuuradres en bezorgadres hoeven niet hetzelfde te zijn. Vul bij het afronden van je bestelling het gewenste bezorgadres in. Dit adres is voor je hele bestelling. Als je bestelling uit meerdere delen bestaat is het niet mogelijk om het bezorgadres per product te laten afwijken. Je kunt in dat geval het beste losse bestellingen plaatsen.

Welke betalingen accepteren wij

Je kunt betalen via iDeal, PayPal, Apple Pay, Creditcard en achteraf betalen via Klarna.

Ja, dit kan. Achteraf betalen gaat via Klarna, selecteer dit als betaalmethode tijdens het afrekenen. Je dient de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te betalen.

Algemene vragen

Ja, retourneren is gratis. De retourtermijn is 30 dagen.

Ja, alle prijzen op cadeaumatch.nl zijn inclusief BTW.  Je vindt de BTW terug op je factuur.

Wettelijke garantie
Voor alle producten die je online koopt geldt een wettelijk garantie. Dit houdt in dat je artikel moet voldoen aan wat er beloofd is en wat je redelijkerwijs van het artikel mag verwachten. Wat je mag verwachten hangt af van het merk, de prijs, de belofte van de verkoper, de informatie op een productpagina of belofte in een reclame. Als je product tijdens normaal gebruik toch kapot gaat, heb je mogelijk recht op een gratis reparatie of vervangend product. De garantieduur is minimaal 6 maanden. De daadwerkelijke garantieduur verschilt per product.

Fabrieksgarantie
Naast wettelijk garantie heb je ook vaak recht op fabrieksgarantie. Ook hier geldt dat je bij normaal gebruik recht hebt op een reparatie of vervanging. Dit geldt dus niet als het artikel door je eigen toedoen defect is geraakt. De termijn van de fabrieksgarantie kan verschillen, vaak is dit 1 tot 2 jaar. Je vindt informatie over de fabrieksgarantie van het door jou gekochte product op de productpagina. Bij defecte artikelen wordt er vaak gebruikgemaakt van de fabrieksgarantie. Deze is namelijk vaak makkelijker en sneller afgehandeld dan je wettelijke garantie. Maar let er wel op dat je in sommige gevallen zelfs na het verlopen van een fabrieksgarantie nog recht kunt hebben op je wettelijke garantie

Ik heb een vraag