Winkelmand

Volg je ons al?

Volg je ons al?

Cadeau-ideeën voor een bedrijfsjubileum

Inhoud

Ontvang nieuwe blogs in je mail!

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als bedrijf zijn er vele manieren om een jubileum te vieren, waarbij je de medewerkers, klanten en zakelijke partners in het zonnetje kunt zetten. Het geven van een leuk cadeau is een van de populairste manieren. In dit artikelen delen we leuke cadeau-ideeën met je en vertellen we ook waar je rekening mee moet houden bij het geven van een cadeau aan zakelijke relaties.

Een cadeau voor medewerkers

Bij het kiezen van het cadeau voor personeel is het belangrijk om rekening te houden met wat bij het bedrijf past en de persoonlijke voorkeuren van de medewerkers. Hier zijn enkele cadeau-ideeën voor de medewerkers van het bedrijf:

 1. Organiseer een feest of evenement: Een jubileumfeest of -evenement voor medewerkers is een geweldige manier om het harde werk en de toewijding van het team te erkennen. Het kan ook een kans zijn om partners en klanten uit te nodigen en zo de relatie te versterken.
 2. Geef gepersonaliseerde geschenken: Gepersonaliseerde geschenken, zoals gegraveerde pennen, tassen of trofeeën, zijn een mooie manier om de prestaties van medewerkers te erkennen en waarderen. Afhankelijk van wat het bedrijf verkoopt kan het ook natuurlijk een gepersonaliseerd product zijn in lijn met de producten of expertise van het bedrijf zelf.
 3. Doe een donatie aan een goed doel: Het vieren van een jubileum biedt de perfecte gelegenheid om iets terug te doen voor de gemeenschap. Overweeg om een donatie te doen aan een goed doel namens het bedrijf.
 4. Bied een bijzondere ervaring aan: Het organiseren van een bijzondere ervaring, zoals een teambuilding activiteit of een gezamenlijke reis, is een geweldige manier om het team te motiveren en te verbinden.
 5. Geef speciale erkenning: Medewerkers die al een lange tijd bij het bedrijf werken, verdienen speciale erkenning. Denk aan een speciale award of certificaat om hun toewijding en loyaliteit te erkennen.
 6. Cadeaukaarten: Een cadeaubon van een restaurant of winkel is een goede optie, omdat de ontvanger hiermee zelf kan kiezen wat hij of zij wil kopen.
 7. Samengestelde geschenkmanden: Het samenstellen van een mand met producten van lokale bedrijven, zoals kaas, wijn, chocolade of andere delicatessen, kan een geschikt en persoonlijk cadeau zijn.

Een cadeau voor zakelijke partners en klanten

Naast medewerkers zijn zakelijke partners en klanten ook belangrijk om te bedanken. Het geven van cadeaus aan hen kan een manier zijn om waardering te tonen voor de steun en samenwerking van de afgelopen jaren. Houd er echter rekening mee dat er ethische richtlijnen en wetgeving zijn waaraan je je moet houden bij het geven van cadeaus.
Enkele voorbeelden van ethische richtlijnen en wetgeving zijn anti-corruptiewetten die omkoping en corruptie moeten voorkomen. Ook het eigen bedrijfsbeleid kan beperkingen opleggen aan de waarde van de geschenken die mogen worden gegeven, en sommige branches hebben hun eigen ethische codes met betrekking tot geschenken en hospitality.
Gelukkig zijn er voldoende cadeau-ideeën die passend kunnen zijn voor zakelijke partners en die ook voldoen aan de richtlijnen en wetten. Hier zijn enkele voorbeelden:

 1. Branded cadeaus: Gepersonaliseerde cadeaus met het logo van het bedrijf, zoals een notitieblok, een fles wijn of een koffiemok, zijn passende geschenken.
 2. Cadeaukaarten: Een cadeaukaart van een restaurant of winkel biedt de ontvanger de vrijheid om zelf iets uit te kiezen.
 3. Ervaringsgeschenken: Een bijzondere ervaring, zoals een kookworkshop of een rondleiding door een museum, kan een uniek cadeau zijn dat de ontvanger niet snel zal vergeten.
 4. Donaties: In plaats van een materieel geschenk, kun je namens het bedrijf een donatie doen aan een goed doel dat belangrijk is voor de zakelijke partner.
 5. Samengestelde geschenkmanden: Een mand met een selectie van producten van lokale bedrijven, zoals kaas, wijn, chocolade of andere delicatessen kan een passend en persoonlijk cadeau zijn.
  Houd bij het kiezen van een cadeau voor zakelijke partners rekening met hun bedrijfscultuur en persoonlijke voorkeuren. Het is ook verstandig om de richtlijnen en wetgeving in de gaten te houden en te vragen naar eventuele beperkingen of richtlijnen van het bedrijf.

Ten slotte is het belangrijk om vooraf het budget vast te stellen en de geschenken tijdig te bestellen om ervoor te zorgen dat ze op tijd aankomen. Door goed na te denken over de cadeau-ideeën en rekening te houden met de ethische richtlijnen en wetgeving, kun je een succesvol bedrijfsjubileum vieren en degenen die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf op een gepaste manier waarderen.

Reacties

Geef een reactie

Ik heb een vraag